Tervetuloa Maivian pitoihin!

Nyt kannattaa varata juhlapäivät Maivian Pidoista ja merkitä kalenteriin tulevat yleisötapahtumat. Teemme pitopalvelua, toimitamme ruokia ja leivonnaisia myös asiakkaden kotijuhliin ja vaikkapa mökkitapahtumiin. Erityisesti Maivian itsetehdyt karjalanpiirakat ja täytekakut ovat suosittuja.


Järjestämme myös pestuumarkkinoita ja kekrijuhlia idyllisessä ympäristössä. Sopii esimerkiksi yhdistyksille, joissa vaihtuvat toimihenkilöt.


Maivian keittiössä valmistaan rehellistä, aitoa ruokaa lähiseudun raaka-aineista.

Pikkujoulut

Ensimmäiset lumihiutaleet leijailevat maahan, illat tummuvat ja pakkasyön tähtitaivas koristaa maiseman. On pikkujoulujen aika. Varaa tunnelmalliset tilat ja herkullinen jouluruoka Maivian pidoista. Joulun lounaspöytä 25 € /hlö ja joulun pitopöytä 30 € /hlö. Joulumenyihin pääset tutustumaan seuraavista linkeistä: lounasmenyy ( linkki ) tai pitopöytämenyy ( linkki ).

Isänpäiväbrunssi

Isänpäivänä 12.11. katetaan pirttiin brunssi klo 12 - 14. Menyy tulee nähtäville Facebookiin. Menyyn hinta 18 €, 5 - 12 v. 9 € ja alle 5-vuotiaat maksutta. Ilmoittautumiset p. 040 573 1077. Tervetuloa!

Joululaulut Maivian pirtissä

Kalliomäki Bros. solisteineen esittää tuttuja joululauluja Maivian pirtissä perjantai-iltana 24. 11. klo 19. Tule nauttimaan glögitarjoilusta ja joulun tunnelmasta pirtin hämyssä.

Joulun pitopöytä

Suosittu joulun yleinen pitopöytä katetaan pirttiin sunnuntaina 10.12. klo13. Tule nauttimaan joulun makuja vaikka suvun kanssa tai vietä kiireetön joulunaluspäivä valmiissa pitopöydässä. Pitopöytä 28 €, 5 – 12 v. 13 € ja alle 5 v. maksutta. Ilmoittautumiset p.040 573 1077. Tervetuloa!

Liekokorven joulu

Tiistaina 12.12. julistetaan joulurauha metsän eläimille Liekokorven luonnonsuojelualueella. Yhteislähtö klo 18 Hiukkaan kylätien opaskylttien ääreltä.Tilaisuuden järjestävät Längelmäen metsästysseura ja Längelmäen Maa- ja kotitalousnaiset.

Joululahjatalo

Joululahjatalo täyttää jälleen Maivian pirtin lauantaina 16.12. klo 10 - 16 ja sunnuntaina 17.12. klo 12 - 16. Vihreän kamarin kahvilassa voi pysähtyä hyörinän keskellä puurolle tai kahville. Pirtistä löytyy täydennystä jouluherkkujen valikoimaan sekä perinteisiä joulun somisteita ja lahjoja. Joulumuorikin on usein ennättänyt paikalle.Liekokorpi kutsuu kulkijoita luontoon. Kevät ja alkukesä on parasta aikaa metsässä, mutta Liekokorvessa voi retkeillä ympäri vuoden. Ympäristökasvatukseen erikoistunut opettaja Hilkka Karppanen tuntee Liekokorven metsän ja on varattavissa oppaaksi syventämään luontokokemuksia esim. tykypäiviin. Lapsia varten Hilkka on suunnitellut ja toteuttanut haltijapolun. Hilkan tavoittaa puh. 050 303 2812
Tarjoilut ja juhlat onnistuvat Maivian pidoista kodalle. Liekokorven hyvinvointipolku on ladattavissa mobiilisti (QR-koodilla).