Tervetuloa Maivian pitoihin!

Pikkujoulut
Ensimmäiset lumihiutaleet leijailevat maahan, illat tummuvat ja pakkasyön tähtitaivas koristaa maiseman. On pikkujoulujen aika. Varaa tunnelmalliset tilat ja herkullinen jouluruoka Maivian pidoista. Joulun lounaspöytä 26 € / hlö ja joulun pitopöytä 30 € / hlö. Joulumenyihin pääset tutustumaan lounasmenyy ( linkki ) tai pitopöytämenyy ( linkki ).

Isänpäiväbrunssi
Isänpäivänä 11.11 katetaan pirttiin brunssi klo.12-14. Menyy on Facebookiissa nähtävillä. Hinta 18 €, 5-12 v. 9 € ja alle 5-vuotiaat maksutta. Ilmoittautumiset p.040- 5731077. Tervetuloa!

Jazz-ilta kynttilöiden valossa 23.11. klo 19.00
Marraskuun hämärään iltaan sopii ”All of Me” -konsertti. Aarnon kvartetissa soittaa: Sakari Seppäll, Toivo Pohja, Aarno Oksanen ja Sami Kainulainen. Iltapala tarjolla klo18-19. Tervetuloa! Liput 12 €

Joulun pitopöytä
Suosittu joulun yleinen pitopöytä katetaan pirttiin sunnuntaina 9.12.klo13. Tule nauttimaan joulun makuja vaikka suvun kanssa tai vietä kiireetön joulunaluspäivä valmiissa pitopöydässä. Pitopöytä 28 € , 5-12v. 13 € ja alle 5 v. maksutta. Ilmoittautumiset p.040-5731077. Tervetuloa!

Joululahjatalo
Joululahjatalo täyttää Maivian pirtin lauantaina 15.12 klo.10-16 ja sunnuntaina 16.12 klo. 12-16. Vihreän kamarin kahvilassa voi pysähtyä hyörinän keskellä puurolle tai kahville. Pirtistä löytää täydennystä jouluherkkujen valikoimaan sekä perinteisiä joulun somisteita ja lahjoja. Joulumuorikin on usein ennättänyt paikalle. Sinisen kamarin vierailija on tämä jouluna tilkkutöiden taitaja Sanna Paranko Hauholta.

Liekokorven joulu
Tiistaina 18.12. julistetaan joulurauha metsän eläimille Liekokorven luonnonsuojelualueella. Yhteislähtö klo 18.00. Hiukkaankylätien opaskylttien ääreltä. Tilaisuuden järjestävät Längelmäen metsästysseura ja Längelmäen Maa- ja kotitalousnaiset.

Nyt kannattaa varata juhlapäivät Maivian Pidoista ja merkitä kalenteriin tulevat yleisötapahtumat. Teemme pitopalvelua, toimitamme ruokia ja leivonnaisia myös asiakkaden kotijuhliin ja vaikkapa mökkitapahtumiin. Erityisesti Maivian itsetehdyt karjalanpiirakat ja täytekakut ovat suosittuja.


Järjestämme myös pestuumarkkinoita ja kekrijuhlia idyllisessä ympäristössä. Sopii esimerkiksi yhdistyksille, joissa vaihtuvat toimihenkilöt.


Maivian keittiössä valmistaan rehellistä, aitoa ruokaa lähiseudun raaka-aineista.Liekokorpi kutsuu kulkijoita luontoon. Kevät ja alkukesä on parasta aikaa metsässä, mutta Liekokorvessa voi retkeillä ympäri vuoden. Ympäristökasvatukseen erikoistunut opettaja Hilkka Karppanen tuntee Liekokorven metsän ja on varattavissa oppaaksi syventämään luontokokemuksia esim. tykypäiviin. Lapsia varten Hilkka on suunnitellut ja toteuttanut haltijapolun. Hilkan tavoittaa puh. 050 303 2812
Tarjoilut ja juhlat onnistuvat Maivian pidoista kodalle. Liekokorven hyvinvointipolku on ladattavissa mobiilisti (QR-koodilla).