Tervetuloa Maivian pitoihin!


Perinteinen pääsiäislounas aloittaa Maivian vauhdikkaan kesäkauden!
Aurinko sulattaa Längelmäen hanget eikä hiihtoloman latupohjista ole enää kuin muisto vain. Onkin aika luoda katse jo tulevaan kesään, joka on Maivian pidoissa täynnä juhlia ja tapahtumia.

Kesäkauden aloittaa perinteisesti pääsiäislounas, joka katetaan pirttiin sunnuntaina 21.4.2019 klo 13. Tarjolla on kauden herkkujen lisäksi tietenkin kotitekoista mämmiä ja suosittua lähiruokaa, längelmäkeläistä lammasta.

Menyyn hinta aikuisilta on 29 euroa, 5 – 12-vuotiailta 11 euroa ja pienimmät ruokailevat maksutta.

Kevät jatkuu äitienpäiväbrunssilla 12.5. Brunssikattauksia on kaksi, klo 12 ja klo 14. Brunssimenyyn hinta aikuisilta on 19 e ja 5 – 12 -vuotiailta 9 euroa. Pienimmät juhlivat jälleen maksutta.

Tarkempi menyy molempiin tilaisuuksiin näkyy Maivian pitojen Facebook-sivulta, ja varaus niihin kannattaa tehdä ajoissa p. 040 573 1077.


Keittolounaat helpottavat loma-arkea heinäkuussa
Kesälomalla ei kannata ottaa stressiä ruokailuista. Maivian keittolounaat helpottavat loma-arkea 24.6. – 2.8. joka arkipäivä klo 12 - 14. Tarjolla on kahta eri keittoa ja Maivian kotitekoisia leipiä vaihtelevine lisukkeineen. Jälkiruoaksi voi nauttia kupin kahvia tai sesongin mukaista jälkiruokaa – lähialueen tuotteista tietenkin!

Viime kesän Ehta kierros saa jatkoa tulevanakin suvena. Ajatushan oli kiertää tutustumassa Längelmäen retki- ja matkailukohteisiin ja nauttia siinä samalla myös hyvästä lähiruoasta. Tänä kesänä on luvassa Ehta iltapäivä 13.7, joka keskittyy Leporantaan. Startin voi ottaa kesätorilta ja suunnata sen jälkeen iltapäiväksi taiteen pariin. Tarjolla on kuvataiteen lisäksi musiikkia, live-taiteen huutokauppa ja Maivian pitojen järjestämä piknik niityllä kauniin järven äärellä klo 13 alkaen.Vanhojen ajopelien näyttely ja kiertoajelu Längelmäen Suurajot toteutetaan myös tänä kesänä 14.7. klo 11 – 15. Vekottimien ihmettelyn lomassa voi nauttia joko lounasta pirtissä tai virkistävät pullakahvit liiterissä. Näkemistä ja kokemista riittää kyllä lounasajasta iltapäiväkahveihin asti!


Tummuvien iltojen suunnitelmia
Maivian kesä elää, ja tapahtumat toteutetaan joskus rivakallakin aikataululla. Syksyn tummuvien iltojen iloksi on suunniteltu ainakin veneenkääntölounasta ja isänpäiväbrunssia. Aktiivisten asiakkaidemme vinkeistä saattaa kuitenkin syntyä jotain uuttakin, joten seuraa sivuamme myös Facebookissa.

Nyt kannattaa varata juhlapäivät Maivian Pidoista ja merkitä kalenteriin tulevat yleisötapahtumat. Teemme pitopalvelua, toimitamme ruokia ja leivonnaisia myös asiakkaden kotijuhliin ja vaikkapa mökkitapahtumiin. Erityisesti Maivian itsetehdyt karjalanpiirakat ja täytekakut ovat suosittuja.


Järjestämme myös pestuumarkkinoita ja kekrijuhlia idyllisessä ympäristössä. Sopii esimerkiksi yhdistyksille, joissa vaihtuvat toimihenkilöt.


Maivian keittiössä valmistaan rehellistä, aitoa ruokaa lähiseudun raaka-aineista.Liekokorpi kutsuu kulkijoita luontoon. Kevät ja alkukesä on parasta aikaa metsässä, mutta Liekokorvessa voi retkeillä ympäri vuoden. Ympäristökasvatukseen erikoistunut opettaja Hilkka Karppanen tuntee Liekokorven metsän ja on varattavissa oppaaksi syventämään luontokokemuksia esim. tykypäiviin. Lapsia varten Hilkka on suunnitellut ja toteuttanut haltijapolun. Hilkan tavoittaa puh. 050 303 2812
Tarjoilut ja juhlat onnistuvat Maivian pidoista kodalle. Liekokorven hyvinvointipolku on ladattavissa mobiilisti (QR-koodilla).